ειπαν για εμας
Μερικά καλά λόγια από τους πελάτες μας

Η ομάδας της Pixelup αποτελεί για εμάς ένα σημαντικό «σύμμαχο» και αξιόπιστο συνεργάτη που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και παρέχει αποτελεσματικές λύσεις τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ… και καλή μας συνέχεια!

Καραμολέγκου Άννα, E-learning Τμήματος Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η συνεργασία της PixelUp με την εταιρία μας ήταν άψογη.Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.
Έχουμε έναν μόνιμο και σπουδαίο συνεργάτη στην πορεία μας στον ιστοχώρο.
Σας ευχαριστούμε πολύ

Ρουμελιώτης Αντώνης, Stern Lift

H pixelup αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε εταιρία που ενδιαφέρεται για την εικόνα της. Οι άνθρωποι της pixelup είναι αποτελεσματικοί, ευγενικοί αλλά και αξιόπιστοι! Ότι έχουμε αναθέσει στην pixelup το έχουν φέρει εις πέρας! Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Ιδιοκτήτης www.cws.gr

Συνεργαζόμαστε άψογα με την pixelup και θεωρούμε ότι είναι άξιοι εκπρόσωποι του σύγχρονου digital marketing! Μια ομάδα ανθρώπων με διάθεση, γνώσεις, ικανότητες και απαραίτητη δυναμική να στηρίξουν και να υποστηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρήσεις που τους εμπιστεύονται.

Φίλιππος Πατσουρένιος, Ιδιοκτήτης Τουριστικού Οδηγού www.e-wob.gr

Mετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με την pixel up είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς το αποτέλεσμά τους ήταν άκρως ολοκληρωμένο και επαγγελματικό . Εξίσου σημαντικό για εμένα είναι και η άμεση ανταπόκρισή σε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε καθώς και η γρήγορη επίλυσή τους.

Nαταλία Ραζνόβσκαγια, Rising Stars Dance Academy

Το «Αρχοντικόν» στο Μπουρνάζι (Περιστέρι) και στην Αρτέμιδα (Λούτσα) έχουν μείνει πολλοί ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους με την pixel up. Σας ευχαριστούμε για το στήσιμο τις σελίδα μας και την αναβάθμιση τις και για τις πρώτες θέσεις που μας χαρίσατε με την δουλειά σας στις σελίδες τις google.

ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ

Πολύ καλή συνεργασία, πρωτότυπες ιδέες, επαγγελματισμός, αξιοπιστία.
Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΕΚΑ, Α.Σ. ΣΕΠΟΛΙΩΝ ΑΡΙΣΤΙΩΝ

Απευθύνθηκα στην Pixelup το καλοκαίρι του 2016, για να φτιάξω το δικό μου ενημερωτικό portal. Η ανταπόκριση των ανθρώπων της εταιρίας ήταν άμεση, και μετά από τις απαραίτητες συζητήσεις καταλήξαμε στο project που ήθελα. Η όλη διαδικασία έγινε σε γρήγορο χρόνο, και με χαμηλό κόστος, σε σύγκριση με άλλες εταιρίες. Το site βγήκε στον ιντερνετικό αέρα και μέχρι σήμερα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Γιάννης Μπελεγρίνης, itspossible.gr

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός κάνουν τους δημιουργούς άριστους στα αποτελέσματα τους!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΡΔΟΣ, THE PRECIOUS

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα της Pixelup, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και στην δομή της σελίδας μας καθώς και σε συμβουλές για την προβολή μας.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Σταύρος Κανδύλης, HIGH QUALITY SECURITY SYSTEMS

Αν Θέλετε γράψτε λίγα λόγια για την συνεργασία σας και την εμπειρία σας με την Pixel Up ώστε να τα δημοσιεύσουμε στο www.pixelup.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ