Close

Stock φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μέσα από το WordPress

Σήμερα πρόκειται να δούμε μερικές υπηρεσίες και plugins που σας επιτρέπουν να βρείτε και να προσθέσετε όμορφες φωτογραφίες από βιβλιοθήκες στην ιστοσελίδα σας, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την διαχείριση του WordPress.

Η εύρεση Στοκ Φωτογραφίας για WordPress

Κανείς δεν θέλει πραγματικά stock φωτογραφίες, αλλά και για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων, blogs, και τους δημιουργούς περιεχομένου, οι φωτογραφίες είναι απαραίτητες. Πολλοί δεν έχουν τα χρήματα, το χρόνο, ή την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν ή να λάβουν τις δικές τους φωτογραφίες. Ευτυχώς, σε σύγκριση με πριν από 5 χρόνια, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ιστότοποι για να βρείτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, καθώς και  δωρεάν φωτογραφίες για το WordPress site σας. Πολλοί από αυτούς έχουν τεράστιες βάσεις δεδομένων με όμορφες επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Παρακάτω είναι μερικές γνωστές σελίδες:

Πολλές από τις παραπάνω τοποθεσίες έχουν μεγάλες και ωραίες φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλλά κάθε υπηρεσία / website έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπόψιν ώστε να κατεβάσουμε σωστά τις φώτο π.χ. τι format έχουν, μέγεθος σε Pixels, χαμηλής-υψηλής ανάλυσης κτλ. πράγματα που σας δημιουργούν extra χρόνο και σας καθυστερούν. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχείρησης και συγγραφείς χρειάζονται τρόπους για να επιταχύνουν τη δημιουργία του περιεχομένου τους. Ευτυχώς υπάρχουν μερικές λύσεις που πραγματικά σας επιτρέπουν να μείνετε στο WordPress site σας και να βρείτε / να προσθέσετε εικόνες, ενώ δημιουργείται το κείμενο σας.

Δείτε μερικές υπηρεσίες / plugins που σας επιτρέπουν να ανεβάσετε απευθείας τις φωτογραφίες σας στη βιβλιοθήκη του WordPress.

 

1. Instant Images (free)

Η πρώτη λύση ονομάζεται instant images , αυτή ή ομάδα δημιούργησε έχει κάνει κάτι πολύ έξυπνο, καθώς δημιούργησε ένα πρόγραμμα για να ανεβάσετε φωτογραφίες Stock υψηλής ποιότητας από Unsplash, άμεσα στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress. Για όσους από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με Unsplash, είναι ένα site που προσφέρει απεριόριστες δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Τα πάντα είναι σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Zero , το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, διανέμετε και να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να ζητήσει άδεια από την παροχή ή ανάθεση στο φωτογράφο ή Unsplash.

 

Το instant images plugin έχει πάνω από 1.000 ενεργές εγκαταστάσεις με 5 στα 5 βαθμολογία. Σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στο σύνολο του Unsplash βιβλιοθήκη και να ανεβάσετε εικόνες με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το WordPress ή αν κάνετε αναζήτηση στα Plugins και «Προσθήκη νέου». Με αυτό το Plugin μπορείτε να έχετε ενημερωμένο το blog – website σας με ποιοτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

 

2. PixelRockstar (premium, αρκετά οικονομική)

Η δεύτερη λύση είναι μια νεότερη υπηρεσία και plugin που ονομάζεται PixelRockstar. Δεν είναι δωρεάν, αλλά σε πολύ προσιτή τιμή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 4 εκατομμύρια φωτογραφίες Stock υψηλής ποιότητας μέσα στην διαχείριση του WordPress. Αν έχετε αγοράσει το μεγαλύτερο πακέτο των φωτογραφιών μπορεί και να πάει  0,57$ ανά φωτογραφία!

Υπάρχει άδεια για όλες τις εικόνες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες για το site σας WordPress και ακόμη και τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά :

  • Κατεβάστε την εικόνα μία φορά και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για πάντα, ποτέ δεν λήγει.
  • φωτογραφίες Stock μπορείτε να κατεβάσετε έως 2.000 pixels.

Post a Comment